12 Ocak 2009 Pazartesi

Ch full iken oyuna girme!!!(programsız)

Öncelikle söliim tamamen kendi buluşum. Daha önce bunu düşünen veya bulan varsa çok özür diliyorum.
YALNIZ BUNU YAPABİLMEK İÇİN METİN2 ANTİHİLE DENEN PROGRAM GEREKİYOR. BURADA ErtugrulX ARKADAŞIM METİN2 ANTİHİLEYİ ANLATMIŞ VE DOWNLOAD EDEBİLİRSİNİZ: http://www.metin2.biz/m2-hile/80431-metin2-antihile.html
Misal: şimdi oyuna girdik diyelim ch'lerin hepsi full. nabıcaz:confused: (aha annemde 40 yılda bi izin verdi :([:m08:]) Tabi ya fatolee arkadasimiz bu konuyu bizimle paylasmisti:
1) Oyunu tamamen kapatıyoruz.
2)İnternet bağlantısını kesiyoruz.(yani ethernet kablosunu çıkarıyoruz. Kablosuz internete bağlananlarda wireless'i devre dışı bırakıyoruz.)
3)Metin2 antihileyi açıyoruz.
4)Serverimizi seçiyoruz (ch'lerde ... yazıyor olucak) istedigimiz ch'yi seçiyoruz ve tamamı tıklıyoruz.YALNIZ BURADA ID VE SIFREMIZI GİRMİYORUZ CÜNKÜ "Sunucuya bağlanırken hata" diyecektir.
5)İşte şimdi internete yeniden bağlanıyoruz ve ID ve sifremizi yazıp oyuna giriyoruz.İşte bu kadar.

+ rep vermeyene haram olsun :)
Başka sitelerde metin2.biz deki fatolee'den alıntıdır yazmayıp copy+paste yapanada haram olsun!

Hani programsizdi diyenlere de: şimdi bu antihile oyuna patchsiz girmenizi sağlıyor. normalde metin2.exe den patch yüklenior ya.patch yüklenmesi içinde internet lazım deilmi. işte bu program sayesinde patch yüklenmeden oyuna girionuz. bölece int. gerek kalmadan server seç ekranına gelioz. yani bu program ch ful iken oyuna girmeyi deilde oyuna patch yüklenmeden girmenizi sağlıyor.

KONU SABİTLENSİN LÜTFEN! DAHA FAZLA KİŞİNİN YARARLANMASINI DAHA FAZLA KİŞİYE YARDIMCI OLABİLMEK İSTİYORUM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder