9 Ocak 2009 Cuma

Metin Taşları Hakkında

1: Metin tam olarak nedir? Metin bir taştır. Metin aynı zamanda bir yaratık grubu ile birlikte sınıflandırılır. Bu yaratıkların hepsi (5 Seviye) kategori canavarıdır ve taşlara saldırmak, taşları yok edene kadar, farklı yaratıkların ortaya çıkmasına sebep olur.


2: Bir metin taşına neden saldırasınız? Metin taşına bazı görevleri tamamlamak için saldırmanız gerekmektedir (Metin muharebesi görevi). Metin taşlarının aynı zamanda ender rastlanan bazı eşyaları düşürmeleri de söz konusudur, örnegin beceri kitaplari ve büyülü taşlar.


3: Metin taşları nerde bulunur? Metin taşları herhangi bir yerde bulunabilir, harita üzerinde yürüyerek ulaşılabilir herhangi bir yerde metin taşına rastlamanız mümkündür. Denizin sıg yerinde bile bazen metin taşlarına rastlanabilir.


4: Kaç tane farklı metin taşı türü vardır? Her 5 seviye için farklı metin taşı türleri söz konusudur. Örnegin Seviye 10 için Metin Muhabere taşı, Seviye 15 için Metin Savaş taşı ve sair. Kısacası her 5inci seviyede farklı metin taşları ortaya çıkmaktadır.




5: Metin neye benzer?

http://img509.imageshack.us/img509/4...3133343vq9.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/1...3154627ym2.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/6...3161402ta5.jpg

6: Metin avlama? Metin bulmak istiyorsanız, haritanın her tarafını detaylı olarak arayın. Özellikle ana yolun dışındaki bölgeleri ve bilindik yolların dışındaki herhangi yerler, oralarda daha sık bulunurlar. (Büyük ihtimal ana yollardan uzak oldukları için henüz keşfedilmemişlerdir.


7: Herhangi ipucu? Tavsiyemiz : 20 Seviye olmadıkça, moblarla ugraşmakta tecrübeniz yoksa ve metine zarar verecek kadar DPS’niz yoksa, 20 Seviyeye kadar metin taşlarına bulaşmayın. Diger yandan, arkadaşlarınızla birlikte her zaman metin taşı avına çıkabilirsiniz. Bu size aynı zamanda beyaz kaplanların ve beyaz yeminli komutanların bulundukları haritaları inmceleme fırsatı da verecektir.

Öte yandan, bölgeyi agresif ve tehlikeli moblardan temizleyin, mobun size dogru geldigi esnada, aç boz ayı tarafından öldürülmek istemezsiniz. Bir sürü pot getirin yanınızda, 50-80 civarı, size haritada iyi bir tur yaptırma rahatlıgını saglayacaktır- büyük hayvanları öldürme fırsatı verecek, moblarda çekilmek için yeteri kadar destek verecek ve bir iki tane yüksek seviyeli (15 ve üstü) metin taşı "kesmenize" yardımcı olacaktır. Güçlü bir büyü de işinize yarayabilir.


8: Metin Ne Düşürür? Metinler farklı eşyalar düşürebilir, genelde iksir ve iyi bir eşya. Birden fazla kiş bir metin üzerinde çalışırken daha iyi eşya düşürdügü rivayeti söz konusu, dogrulugunu test etmek size kalmış. Grup halinde avlanmak kesinlikle çok iyi bir fikir.

8: Bir metini "kesebilmek" için, onunla aynı seviye olmanız gerekmiyorsa da, çok fazla zaman harcamamanız ve etraftan çıkan yaratıklarla başa çıkabilmeniz için, metinle aynı seviye olmanızda yarar var.


Metin taşları Listesi (ve yaratıklar)
Belirttiklerimiz dışında metin türlerine rastlarsan, bu listeyi güncelleyebilmemiz için lütfen bana PM ile ulaşın.

Seviye 5: Keder Metin (en kolay başa çıkılabilen taştır)
Seviye 10: Metin Muharebe (Kırmızı yaban domuzu, ayılar, gri kurtlar)
Seviye 15: Metin Savaş (Boz ayı, kaplanlar, alfa gri ayılar)
Seviye 20: Metin Hırs (Siyah ayılar, beyaz kaplanlar, kahverengi ayılar)
Seviye 25: Siyah Metin (Beyaz yeminli askerler, beyaz yeminli okçular, beyaz yeminli kumandan)
Seviye 30: Karanlık Metin Siyah Rüzgar askeri, siyah rüzgar okçusu, siyah rüzgar generali)
Seviye 35 Kıskanç Metin (Vahşi okçu, vahşi asker, piyade askeri, vahşi general)
Seviye 40 Gölge Metin (Ork, akrep)
Seviye 50- Dayanıklı Meitn (vebalı Köpek)
Seviye 55- Şeytan Metin
Seviye 65- Ölüm Metin
Seviye 70 Katil Metin
Seviye 75 Kan Metin
Seviye 80 Ma-An Metin
Seviye 90 Jeon-Un Metin

İpucu: Haritanın güney kısmında bir çok metin taşı bulunur. Üst sag köşede, plajın yer aldıgı bölümde de metin taşlarına rastlayabilrisiniz.

İpucu: Yukarıda belirtilen yaratık türlerinin bulundukları yerlerde metin taşları ortaya çıkmaktadır. Örnegin, kırmızı yaban domuzu, syılar, gri kurtların bulundukları bölgelerde metin muharebe taşı ortaya çıkar. Beyaz yeminli askerlerin, beyaz yeminli okçuların bulundukları bölgelerde ise siyah metin ortaya çıkacaktır. Dolayısıyla, metini bulunca, nasıl yaratıklarla karşılaşabileceginizi düşünmekten ziyade, hangi yaratık türlerinin haritanın hangi kısmında bulundugunu düşünerek metin taşı arayışlarında bulunabilirsiniz.

Bazı seviyelerde eksiklik bulunuyor, şu an için bilgim bu kadar.

Seviye 100 ve Seviye 105 Metin taşı oldugu da belirtiliyor, fakat isimlerini bulamadım

alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder