6 Şubat 2009 Cuma

Eşyamız kalsın paramız çoğalsın!

metin2 hileleri Oncelikle oyun GM’lerinin ve adminlerinin bu hileleri bilen bazi kisilere goz yumdugunu bilmelisiniz. Daha fazla ayrintiya girmemize gerek yok. Ihtiyacimiz olan seyler; oyuna giris ID’sinde en az 1 adet “ i “ harfi olan karakter. Ve bu karaktere aktarmak icin en az 60.000 (altmisbin / 60 K) yang. Bununla beraber yeni bi ID ve karakter daha acin o karakter de itemleri dupelemek icin gerekli olacak. Gordugunuz gibi en kucuk bar 50,500 yang. daha fazla yang aktararak daha buyuk bardan baslayabilirsiniz. 2,5m aktarirsaniz direk en buyuk altin bardan baslayabilirsiniz. Cunku para cogaldikca barlari degistireceksiniz.

Metin 2 Yang Dupe

Simdi karakterimizi acip, paramizi aktarip, ustumuze bir adet bar cektikten sonra oyundan cikiyoruz. Oyundan ciktik... Daha sonra girdiginiz sunucular fark etmez ch1 – ch2 olabilir .. ch2 – ch3 olabilir, size kalmis. Oyun ID’mizin “metiniki” oldugunu varsayiyoruz. Ch2 ye metiniki yazarak oyuna giriyorsunuz. Karakter oyuna girdikten sonra masaustune donup bir metin2 daha aciyorsunuz ve bu sefer ch3 e METINIKI yazarakoyuna giriyorsunuz. Karakteriniz hem ch2 de hem ch3 de oyunda oluyor. Ve ikisinin de ustunde bar var. Ch3 deki karakterden depocu amcaya bari satiyosunuz ve oyundan cikmadan bekliyosunuz. Diger serverdaki karakterinize gecip ordan da depocu amcaya bari satiyosunuz ve terar bi bar aliyosunuz. Bari aldiktan sonra bari aldiginiz char ile “cikis” kullanarak oyundan cikiyosunuz. 3-2-1 saniye sonra oyun kapatilacak derken diger karaktere gecip onunla da cikis yapiyosunuz. Ve oyuna tekrar girdiginizde hem paraniz hem de bariniz uzerinizde oluyor. Yani ne olmus oluyor? Serverdan karakter cikarken iki komut gondermis oluyor. Biri barli komut biri parali komut. Boylece hem bar hem para sizde kaliyor ve paraniz ikiye katlaniyor. Seri olursaniz yarim saatte 500 milyon yang yapmaniz mumkun.

Metin2 item Dupe ve Kesin Upgrade

Item basmak icin yapmaniz gerekenleri soylememe gerek yok degil mi? Ama yine de temin etmeniz gereken seyler olacaktir. 30 seviye silahlari basmak icin ekstra materyal istemez ama digerleri isteyecek. Bu itemlari temin etmeden ise baslarsaniz tabiî ki isiniz yarim kalacak ve item aramaya cikacaksiniz. Bu da kendi itemlarinizin kaybolma ihtimalini de arttirir. Cunku havada birakma olayiyla itemlari dupeleyip basacagiz. 34 ve 42 seviye zirhlari icin temin etmeniz gerekenleri ben soyleyim. Degerli tas parcasi 2 tane, Baslangic Elkitabi 2 tane akrep kuyrugu akrep ignesi orumcek gozleri istiridye bunlardan pek emin degilim acikcasi ama ne kadar ise yaramaz item varsa tezgahlardan cekin. Bosuna once yang dupe’unu anlatmadik 45 seviye ustu silahlar ve zirhlar 7-8-9 a basarken beyaz inci mavi inci ve kan kirmizi inci istiyor. Bunlari istiridye kirarak cikartabilirsiniz. Onun da yontemi bu yontemle ayni. Gecelim yontemimize, Yine oncelikle basilacak itemlarimizi ve basma materyallerimizi temin ediyoruz ve ustumuze alip oyundan cikiyoruz. Ve yine yang dupe’undeki gibi once bir sunucuya ID’mizi kucuk yazarak giriyoruz (“ i “ harfi yine gecerli) diger sunucuya da buyuk yazarak giriyoruz. Gordugumuz uzere iki karakterimizde de itemlar duruyor. Simdi oyunun en basindaki ikinci actigimiz karakter devreye giriyor. Ikinci karakterimizi diger iki servera soktugumuz karakterlerden birinin yanina getiriyoruz ve itemlari ona veriyoruz. Itemlari verdikten sonra Alt+tab yaparak itemlari vermedigimiz karakterimizden upgrade islemine basliyoruz. Bi kere gecen itemi bi daha basmayin yanarsa fazladan is cikar. Butun basacaklarimizi tamamladiktan sonra item bastigimiz karakterden cikis yapiyoruz. Sonra diger karakterden de cikis yapiyoruz. Sonra tekrar itemlari verdiginiz karakterin yanina gidip itemlari kendinize aliyosunuz ve cikis yapiyosunuz. Ve tekrar iki sunucuya giriyosunuz ve bastan devam… Fakat ikincil item aktarma karakteri olanin baska bi bilgisayardan veya bi arkadasinizdan yardim alarak yapmaniz onerilir. Cunku Alt+tab yaparken aceleyle dogru oyuna gecmemis olabilirsiniz ve tum itemlar gider.

NOT: itemlari basmadan once komple aktardiginiz karakter hicbir zaman oyundan cikmayacak. Itemlari havada tutan karakter odur. O oyundan cikarsa son basmanizda yanan tum itemler gidecektir.

EĞER BEĞENİRSENİZ +REP VERİN PLS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder