5 Şubat 2009 Perşembe

silkroad a girme taktikleri

Arkadaşlar burada anlattıklarımı tamamen ben yazdım alıntı degildir.

Taktik 1:

İlk önce oyuna giriyoruz.ID ve PW mizi girip connect diyoruz.Karşımıza çıkan kodu yazıyoruz sonrada tıklamadan entere basılı tutuyoruz.Çoğunlukla bu taktikle giriyor.Yaklaşık %70-80 oralarında.

Taktik 2:

İlk önce oyuna giriyoruz.ID ve PW mizi girip connect diyoruz.Karşımıza çıkan kodu yazıyoruz sonrada tıklamadan entere basılı tutup space ( bosluk ) tuşuna basıp çekiyoruz basıp çekiyoruz.Bu yöntemde çok işe yarıyor.

Taktik 3:

Sayın arkadaşlarım:

Eğer yukarıdaki taktiklerden herhangibi bir tanesini çok deneyipte giremediyseniz korkmayın, eğer yukarıdakiler olmuyorsa bu taktik olur, ama yukarıdaki taktikler oluyorsa bu olmaz.

Taktik 3:

İlk önce oyuna girip ID ve PW mizi yazıyoruz.Connecte basıyoruz.Kodu girip confirme tıklamıyoruz.Sonra interneti açıyoruz.Rev6 sitesine girip " server capacity" bölümünü açıyoruz.Gireceğimiz bölüm hangisiyse örneğin Eldorado.Eldorado'nun kapasitesine bakıyoruz 3500 v.b bakıyoruz server kapasitesi tam yani 3500 veya altıysa çok seri bir şekilde oyunda confirme tıklıyoruz.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

1. Kapasite tutumu iyi tutturulmalı
2.Tabloda %POC yazan yerde gireceğimiz serverin girme olasılığı yazıyor.O oran ne kadar büyük olursa oyuna o kadar çabuk gireriz.
3. Arkadaşlarım, server capacity bölümünü refresh ( sürekli yenilenen ) olarak açmalıyız.

İyi günler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder